• Categorii produse

Garantie

Prima pagina / Garantie

Garantie a produselor vandute de ProTrafic

Pentru toate produsele vandute si livrate de ProTrafic beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia produselor in cel mai scurt timp.

Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de ProTrafic vei primi certificat de garantie emis in format electronic sau tiparit. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia: completezi formularul de reparatie produs, trimiti produsul la noi, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta ! Pentru mai multe produse vizitati magazinul nostru online www.protrafic.ro !