• Categorii produse

Butoni reflectorizanti

Prima pagina / Dirijare trafic auto / Butoni reflectorizanti
Butoni reflectorizanti

Butoni reflectorizanti ce imbunătătesc vizibilitatea liniilor de demarcație între culoarele de circulație, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte și atentionează participanții la trafic, în cazul depăsirii accidentale a liniilor de demarcație. 

Afisez 9 din 9 produse
Filtreaza

Butonii reflectorizanți rutieri sunt dispozitive de dimensiuni mici din pastic sau metal ce au aplicate materiale reflectorizante ca folia reflectorizanta sau catadioptri. Butonii mai sunt cunoscuti ca markeri rutieri sau butoni de delimitare, etc. Acestia se gasesc in mai multe forme si culori cu diferite sisteme de prindere.

Principala lor functie este de a ghida soferii in conditii de lumina slaba dar si a marca marginea drumului, bordurile sau trotuarele. Acestia se monteaza de obicei pe marginea drumului sau a pistei de biciclete.

Butonii reflectorizanti sunt fabricati din materiale durabile si rezistente si materialul reflectorizant folosit ii face sa fie foarte vizibili in lumina farurilor. In plus acesti butoni au si un scop estetic, acestia adaugand o nota de siguranta si stil pe drumurile rutiere..