Blocatoare parcare

Blocatoare parcare destinate blocării locului de parcare din spațiile amenajat...

Vezi oferta!

Coltare si protectii din cauciuc

Coltare si protectii din cauciuc  sunt sisteme de protecție folosite pentru pr...

Vezi oferta!

Dispozitive antiparcare mobile

Dispozitive antiparcare mobile folosite pentru a marca anumite zone restricțio...

Vezi oferta!

Opritoare masina

Opritoare masina pentru prevenirea accidentelor în parcări. Aceste opritoare...

Vezi oferta!

Placute pentru locul de parcare

Placute pentru locul de parcare soluția eficientă de restricționare a accesul...

Vezi oferta!
Gallery shop
Blocator automat loc de parcare Beninca VE.SOR – 1 locBlocator automat loc de parcare Beninca VE.SOR – 1 loc Blocator automat loc de parcare Cardin ParkSunBlocator automat loc de parcare Cardin ParkSun Blocator loc parcare tip FlutureBlocator loc parcare tip Fluture Blocator loc parcare tip TBlocator loc parcare tip T Blocator manual antiparcare cu lacat Siu Box ZABlocator manual antiparcare cu lacat Siu Box ZA Blocator manual antiparcare cu lacat forma rotundaBlocator manual antiparcare cu lacat forma rotunda Blocator manual loc parcare cu cheie tip stalpBlocator manual loc parcare cu cheie tip stalp
Descriere

Solutii parcare

Solutii parcare

In aceasta categorie veti gasi solutii parcare. Va oferim de la sisteme de prevenție a ocupării locului de parcare până la opritoare mașină. Produsele au diferite dimensiuni, plăcute inscripționate, protecții pentru colțuri și dispozitive antiparcare.

Dispozitivele de blocare a locului de parcare sunt de diferite modele. Blocatoarele sunt manuale sau automate.

Blocatoarele de parcare va scutesc de grija locului de parcare ocupat in momentul cand ajungeti acasa si doriti sa parcati masina.

Colțare și protecții din cauciuc sunt sisteme de protecție folosite pentru protejarea colțurilor clădirilor și pentru semnalizarea acestora. Colțare și protecții din cauciuc cu elemente reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate.

Plăcuțe pentru locul de parcare soluția eficientă de restricționare a accesului pe locul de parcare.  Plăcuțe pentru locul de parcare într-o gamă variată.

Articole
Call Now Button
X