CLOSE
CLOSE

Marcaje cu vopsea termo plastica

Marcaje cu vopsea termo plastica  utilizate la executarea marcajelor longitudin...

Vezi oferta!

Marcaje rutiere cu materiale conventionale

Marcaje rutiere cu materiale conventionale se execută cu vopsele clasice pe baz...

Vezi oferta!

Bicomponente pentru marcaj rutiere

Bicomponente pentru marcaj rutiere sunt produse de marcare formate din 2 compone...

Vezi oferta!

Marcaje cu produse preformate

Marcaje cu produse preformate se folosesc pentru realizarea marcajelor diverse ...

Vezi oferta!

Covoare termoplastice antiderapante

Marcaje tip covoare termoplastice antiderapante.Sistemul aplicat pentru acest t...

Vezi oferta!
Gallery shop
Ansamblu luminos pentru autovehicule L=1500mmAnsamblu luminos pentru autovehicule L=1500mm Ansamblu reflectorizant Ocolire H=700mmAnsamblu reflectorizant Ocolire H=700mm Ansamblu reflectorizant Ocolire H=700mm ALAnsamblu reflectorizant Ocolire H=700mm AL Ansamblu reflectorizant Ocolire H=900mmAnsamblu reflectorizant Ocolire H=900mm Ansamblu reflectorizant Ocolire H=900mm ALAnsamblu reflectorizant Ocolire H=900mm AL Baliză antiorbire pentru parapet din betonBaliză antiorbire pentru parapet din beton Baliza directionala pentru semnalizare lucrari PPC H=1100mmBaliza directionala pentru semnalizare lucrari PPC H=1100mm Baliza directionala pentru semnalizare lucrari PPC Ocolire prin dreapta H=1100mmBaliza directionala pentru semnalizare lucrari PPC Ocolire prin dreapta H=1100mm
Descriere

Semnalizare orizontala

Semnalizare orizontala cuprinde toate semnele și indicatoarele de pe suprafața carosabilă formată din butoni rutieri sau diferite tipuri de vopsele. Aceste vopsele folosite pentru treceri de pietoni, pentru semne rutiere aplicate pe carosabil și așa mai departe. Semnalizare orizontala este un element important în siguranța rutieră compania noastră comercializează la comandă o gamă largă de produse. Aceste produse sunt folosite pentru marcaje rutiere sau pentru managementul de trafic, oferind soluții pentru parcări, drumuri publice.

Articole

Primaria sectorului 1 isi propune rezolvarea problemei locurilor de parcare


Nu sunt locuri de parcare? Primăria Sectorului 1 a găsit soluția!

Mulți bucureșteni preferă să își lase autoturismele acasă atunci când pleacă la serviciu, fiindcă sunt șanse să nu găsească locuri de parcare. Sectorul 1 al Capitalei are un deficit de 60.000 de locuri de parcare, conform calculelor primăriei. Cu toate acestea, s-a găsit o soluția.

PMB vrea să cumpere vrea să cumpere 21 de parcări metalice automatizate. Consilierii opoziţiei spun că proiectul costă extrem de mult, în timp ce unii dintre locuitorii sectorului cred că amplasarea acestor structurilor va îngreuna şi mai mult traficul.

Alin Vieru, director ADP Sector 1 Bucureşti: Această parcare e amplasată pe două niveluri, parter şi etaj, tot timpul rămâne un loc de parcare gol astfel încât în momentul în care proprietarul vine şi doreşte să îşi scoată maşina din parcarea respectivă, selectează numărul de parcare. Maşinile se rotesc într-un circuit permanent în funcţie de cea care trebuie să fie scoasă.

21 de parcări „inteligente” ar urma să fie amplasate pe mai multe străzi aglomerate din Sectorul 1. Autorităţile speră să suplimenteze locurile de parcare cu aproape 200.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei: Avem undeva 9.000 – 9.500 de locuri de parcare şi sunt 70.000 de maşini.Consilierii locali din partea USR trag semnale de alarmă legate de costul proiectului. Amplasarea unei singure construcţii metalice se ridică la 115.000 de euro, spun aceştia.Sursa: Capital


Call Now Button
X